ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Διασκέδαση με αυθεντικές
“Κρασοπενιές”

 
 
 

ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διασκέδαση με αυθεντικές “Κρασοπενιές”

Ξέρουμε πώς να σας διασκεδάζουμε και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια!
Μας εμπιστεύεστε τα βράδια σας και εμείς σας απογειώνουμε με ζωντανό κεφάτο πρόγραμμα που περιλαμβάνει Ελληνική μουσική. Λαϊκά τραγούδια παλιότερα αλλά και οτιδήποτε σημερινό, επιλεγμένα έντεχνα, μαντινάδες με συμμετοχή του κοινού, νησιώτικα για να λιώσετε παπούτσια στο χορό, παραγγελιές όταν το κέφι ανάβει.
Στις Κρασοπενιές τραγουδάμε όλοι… ζητήστε το μικρόφωνο!!
Τέλος φροντίστε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα τις ημέρες των αργιών, αλλά και στις ειδικές βραδιές που διοργανώνουμε, είτε μέσα από το site Μας είτε από τη σελίδα μας στο Facebook και κάντε τις κρατήσεις σας.

 
 
 

ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Οι μουσικοί μας

 
 
 
Ιάσωνας Παπάζογλου
Γιάννης Καφετζόπουλος

Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι και προέρχεται από μουσική οικογένεια. Σπούδασε κλασικό πιάνο και θεωρητικά στο ωδείο Αθηνών καθώς και ηχοληψία στη σχολή ήχου και εικόνας Παπαντωνοπούλου. Ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας μουσικός από 15 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά. Συνεργάστηκε με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως οι: Πάνος Κιάμος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Σταμάτης Γονίδης, Αντύπας, Στάθης Αγγελόπουλος, Ματθαίος Γιαννούλης. Τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει και τη μουσική επιμέλεια των μαγαζιών που εργάζεται. Μέλος της μουσικής μας παρέας πλέον, φροντίζει μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες για τη διασκέδαση σας.


Νίνα Κουμή
Τραγούδι

Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 25 Ιουνίου και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησε να τραγουδάει απο τα 15 της με πρώτη εμφάνιση στην Μυτιλήνη. Το 2009 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαργαρίτη -Κώστα Καραφώτη - Γιώργο Τσαλίκη στο "Θέα". Το 2010 στο "Πλατό" με την Γλυκερία - Χρήστο Νικολόπουλο - Κώστα Καραφώτη και Μελίνα Ασλανίδου. Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο "Μέτρα τα βράδια" Άλλες συνεργασίες: Σταμάτης Γονίδης, Στάθης Αγγελόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Λιανός, κ.α

Νίκος Σταμένης
Κιθάρα-Μπουζούκι-Τραγούδι

Ο Νίκος Σταμένης είναι 32 χρονών .Γεννημένος 10-10-1983 Η ασχολία του με τη μουσική ξεκίνησε στα 9 του χρόνια μαθαίνοντας μπουζούκι και μετά από 3 χρόνια κιθάρα. Γράφει μουσική και στίχους και κομμάτια όπως το "Ίσως" του Νίκου Απέργη και το "Μέθυσα" του Γιάννη Προύτζου μπορείτε να τα ακούσετε στο ραδιόφωνο. Ο Νίκος παίζει μουσική σε μαγαζιά από 17 χρονών και τα τελευταία 8 θα τον βρείτε στις Κρασοπενιές.