ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Γίνετε μέλη της παρέας

ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟN

ΕΔΕΣΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ

Η τεχνη της διασκεδασης

Οι Κρασοπενιές ξεκίνησαν σαν ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που ήθελε να εξυπηρετήσει τους φίλους μας στην περιοχή της Ηλιούπολης. Η φήμη μας όμως άρχισε να εξαπλώνετε με γρήγορους ρυθμούς και ήδη από τα πρώτα χρόνια, κόσμος από όλη την Αθήνα άρχισε να μας τιμά με την παρουσία του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, μετά από κάποια χρόνια να προχωρήσουμε στην ανακαίνιση και επέκταση του μαγαζιού αυξάνοντας έτσι την χωρητικότητα του σχεδόν στο διπλάσιο. Όχι ότι αυτό ήταν αρκετό…

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό και μας το αναγνωρίζετε. Αυτό μας έδωσε τη δύναμη και για το επόμενο μεγάλο βήμα, που δεν ήταν άλλο από το άνοιγμα καλοκαιρινού μαγαζιού στην παραλία. Οι Κρασοπενιές Summer ήταν το απόλυτο στέκι για το καλοκαίρι που πέρασε και έβαλε υποθήκη για τα καλοκαίρια που έρχονται!

Σας ευχαριστούμε,

Κρασοπενιές.

ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ
ΠΙΑΤΑ

Οι Chef μας

 
 
Φωτεινή Καρακατσάνη
Chef

Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από τα 7 της, της άρεσε να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική! Φοίτησε στο μουσικό σχολείο Πειραιά και στα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη γαστρονομία πριν από 10 χρόνια. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην πολυεθνική εταιρεία «Unilever Hellas» και στο ξενοδοχείο Minisuites «Κατοικίες» στη Σαντορίνη, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπαξεβάνη και τον Στέλιο Παρλιάρο στο εστιατόριο «Γιορτή». Η Φωτεινή Καρακατσάνη είχε πάρει μέρος με επιτυχία στο «ΤΟP CHEF»του ΑΝΤ1 ενώ έχει μαγειρέψει για τις ολυμπιακές ομάδες κωπηλασίας Ελλάδας Κίνας και Ιρλανδίας. Σήμερα είναι CHEF στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ στην Ηλιούπολη.

Καρακατσάνη Μαρία
Sous Chef

ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Το προσωπικό μας

 
 
Καίτη
Service
Μάριος
Service
Γιάννης
Service

Γιάννης
Service
Αγάπη
Bar
Νίκος
Service