ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Διασκέδαση με αυθεντικές
«Κρασοπενιές»

 
 
 

ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διασκέδαση με αυθεντικές «Κρασοπενιές»

Ξέρουμε πώς να σας διασκεδάζουμε και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια!
Μας εμπιστεύεστε τα βράδια σας και εμείς σας απογειώνουμε με ζωντανό κεφάτο πρόγραμμα που περιλαμβάνει Ελληνική μουσική. Λαϊκά τραγούδια παλιότερα αλλά και οτιδήποτε σημερινό, επιλεγμένα έντεχνα, μαντινάδες με συμμετοχή του κοινού, νησιώτικα για να λιώσετε παπούτσια στο χορό, παραγγελιές όταν το κέφι ανάβει.
Στις Κρασοπενιές τραγουδάμε όλοι… ζητήστε το μικρόφωνο!!
Τέλος φροντίστε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα τις ημέρες των αργιών, αλλά και στις ειδικές βραδιές που διοργανώνουμε, είτε μέσα από το site Μας είτε από τη σελίδα μας στο Facebook και κάντε τις κρατήσεις σας.

 
 
 

ΚΡΑΣΟΠΕΝΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Οι μουσικοί μας

 
 
 
Γιάννης Καφετζόπουλος

Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι και προέρχεται από μουσική οικογένεια. Σπούδασε κλασικό πιάνο και θεωρητικά στο ωδείο Αθηνών καθώς και ηχοληψία στη σχολή ήχου και εικόνας Παπαντωνοπούλου. Ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας μουσικός από 15 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά. Συνεργάστηκε με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως οι: Πάνος Κιάμος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Σταμάτης Γονίδης, Αντύπας, Στάθης Αγγελόπουλος, Ματθαίος Γιαννούλης. Τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει και τη μουσική επιμέλεια των μαγαζιών που εργάζεται. Μέλος της μουσικής μας παρέας πλέον, φροντίζει μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες για τη διασκέδαση σας.

Νίνα Κουμή
Τραγούδι

Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 25 Ιουνίου και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησε να τραγουδάει απο τα 15 της με πρώτη εμφάνιση στην Μυτιλήνη. Το 2009 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαργαρίτη -Κώστα Καραφώτη - Γιώργο Τσαλίκη στο "Θέα". Το 2010 στο "Πλατό" με την Γλυκερία - Χρήστο Νικολόπουλο - Κώστα Καραφώτη και Μελίνα Ασλανίδου. Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο "Μέτρα τα βράδια" Άλλες συνεργασίες: Σταμάτης Γονίδης, Στάθης Αγγελόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Λιανός, κ.α


Γιάννης Προύντζος

Ο Γιάννης Προύντζος γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρός έχει ασχοληθεί με τη μουσική και το θέατρο σε μικρή ηλικία. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής ενώ παράλληλα έπιασε δουλειά σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Έχει στο βιογραφικό του πολλές συνεργασίες όπως είναι ο Χρήστος Χολίδης, ο Πάνος Καλίδης, η Χρύσπα, η Κατερίνα Στικούδη, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Πανταζής, ο Νίκος Απέργης και πολλοί άλλοι. Στη δισκογραφία είναι ενεργός από το 2012 με διαφορα singles. Αποκορύφωμα το τραγούδι του με τίτλο "ΜΕΘΥΣΑ" το οποίο του το έγραψε ο καλός του φιλος και συνάδελφος Νίκος Απέργης μαζί με τον Νίκο Σταμένη, πηγαίνοντας πολύ καλά στα ραδιόφωνα όλης της χώρας. Φετος ο χειμώνας τον βρίσκει στις Κρασοπενιές στην Ηλιούπολη σε ενα εξαιρετικό πρόγραμμα με καλούς συναδέλφους.

Νίκος Σταμένης
Κιθάρα-Μπουζούκι-Τραγούδι

Ο Νίκος Σταμένης είναι 32 χρονών .Γεννημένος 10-10-1983 Η ασχολία του με τη μουσική ξεκίνησε στα 9 του χρόνια μαθαίνοντας μπουζούκι και μετά από 3 χρόνια κιθάρα. Γράφει μουσική και στίχους και κομμάτια όπως το "Ίσως" του Νίκου Απέργη και το "Μέθυσα" του Γιάννη Προύτζου μπορείτε να τα ακούσετε στο ραδιόφωνο. Ο Νίκος παίζει μουσική σε μαγαζιά από 17 χρονών και τα τελευταία 8 θα τον βρείτε στις Κρασοπενιές.


Νεκτάριος Αρκουμάνης
Μπουζούκι-Τραγούδι

Η αγάπη του Νεκτάριου για το μπουζούκι ξεκίνησε από πολύ μικρός όταν πήγαινε πέμπτη δημοτικού. Τότε ο πατέρας του έφερε στο σπίτι ένα μπουζούκι για να ξεκινήσει να παίζει κάποιο τραγουδάκι με την παρέα του. Παιδευόταν πολύ καιρό αλλά μάταια, λόγω υποχρεώσεων δε μπόρεσε ποτέ να μάθει. Τότε ο Νεκτάριος άρπαξε την ευκαιρία γιατί του άρεσε πολύ ο ήχος του. Ξεκίνησε μαθήματα από μικρή ηλικία και στα 15 του χρόνια έπαιξε για πρώτη φορά επαγγελματικά. Από τότε έχει παίξει σε πάρα πολλά μαγαζιά στην επαρχία και στην Αθήνα  ρεμπετάδικα, ταβέρνες, μπουζούκια. Κάποια στιγμή το έφερε η τύχη να γνωρίσει τον Χρήστο τον ιδιοκτήτη των Κρασοπενιών ,οι ιδέες τους έσμιξαν αμέσως και από τότε έχετε την χαρά να τον απολαμβάνετε ζωντανά κάθε βράδυ!!